Menu
0
Gratis zakelijk online bestellen
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd
Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
Contact: +31 10 477 83 02 / 24/7 WhatsApp

Privacyverklaring


Privacyverklaring Mobile Supply Store – www.mobilesupplystore.com


Mobile Supply Store, gevestigd aan Innsbruckweg 64, 3047AH, Rotterdam, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

De Privacyverklaring verduidelijkt de beweegredenen van Mobile Supply Store om persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken. Ook communiceren we hiermee de maatregelen die Mobile Supply Store neemt om persoonlijke gegevens van haar gebruikers te beschermen en ten alle tijden vertrouwelijk te behandelen.


Contactgegevens


www.mobilesupplystore.com Innsbruckweg 64, 3047AH, Rotterdam, Tel: 0104778302

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken


Mobile Supply Store verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

    • Het afhandelen van uw bestellingen en betalingen
    • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
    • U in de gelegenheid te stellen om een account aan te maken op www.mobilesupplystore.com
    • Verfijnen van onze services door op basis van geleverde services u naar uw mening te vragen
    • Verzenden van nieuwsbrieven, reclamefolders en om u op de hoogte te houden van promoties
    • klachten verwerken op basis van geleverde of te leveren producten.
    • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
    • Om goederen en diensten bij u af te leveren
    • Mobile Supply Store verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte
    • Het uitvoeren van facturatie-, boekhoud werkzaamheden en aanhangende acitiveiten zoals het nagaan van betalingen en effectiviteit van verkoopkanalen

 

Persoonsgegevens die wij verwerken


Mobile Supply Store verwerkt uw persoonsgegevens zodat u gebruik kunt maken van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

    • Voor- en achternaam
    • Adresgegevens
    • Telefoonnummer
    • E-mailadres
    • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
    • Informatie door u verstrekt in het kader van onderzoeken (enquetes)
    • betalingsinformatie en bedrijfsgegevens omwille het waarborgen van boekhoud-, auditgegevens

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken


Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via [email protected], dan verwijderen wij deze informatie.

 

Geautomatiseerde besluitvorming


Mobile Supply Store neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Mobile Supply Store) tussen zit.

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren


Mobile Supply Store bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Persoonsgegevens          > Bewaartermijn:  2 jaar

Personalia                        > Bewaartermijn: 2 Jaar

Adres                                 > Bewaartermijn: 2 Jaar

Enzovoort                         > Bewaartermijn: 2 Jaar

De bovengenoemde gegevens worden voor minimum 2 jaar bewaard in verband met zakelijke goederen en dienstverlening. Wanneer er geen sprake meer is van een samenwerking dan worden het gegeven na 2 jaar vernietigd. Bij debiteuren en crediteurenadministratie worden de bovengenoemde gegevens 7 jaar bewaard, rekening houdend met de Wet op de Rijksbelastingen.

 

Delen van persoonsgegevens met derden

Mobile Supply Store verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.


Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Mobile Supply Store gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar [email protected]

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Mobile Supply Store zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Mobile Supply Store wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Mobile Supply Store neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via [email protected]

 

 

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€--,--